Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.IKEA/TORNEÅ utflykt i dec!

Tiden rinner iväg! Det känns som ett bra tag sen vi var till IKEA, har lovat flera av mina vänner/bekanta att lägga ut lite bilder från de butiker som säljer trasor i Torneå. Hittade då när vi var där i början av december en ännu bättre butik som säljer kanonfina mattrasor se bilden! Där säljer de också fina tyger och garn i massor. Köpte ullgarn till ett par vantar som jag nu stickar. Rekommenderar varmt ett besök där ifall ni ändå har vägarna förbi. Ska försöka beskriva vägen till Kangas butiken. Ni som  känner till det mysiga gamla gula huset där Marimekko har sin butik hittar nog lätt. På samma gata fast åt andra hållet ner mot nya köpcentrat  På Gränsen. Finnarna har så mycket mysigt annorlunda material att skapa/jobba med till olika hantverk. Där har vi svenskar mycket att lära. Rullarna ni ser på några bilder är jättefina att både väva och virka med.  Fanns i massor av olika nyanser.

1 kommentarer:

Pumlans flitiga fingrar sa...

Det ser ut som julgodis! Jag tror jag har besökt den affären, men då fanns inga trasor, de har väl börjat med det senare!

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger