Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Sju lila saker/ UTMANING!

Visa sju lila saker som du gillar!
När jag fick denna utmaning från Pumlans flitiga fingrar tänkte jag, Hjälp! Jag har ju inget lila i mitt hem..
Men så kom jag på min dotters rum som går i lila, svart och vitt. Täcket som ni ser på sängen är en gåva från E farmor. Det har E farmor sytt helt för hand i färgerna vit, lila och svart.
Lilla babytäcket är ett litet docktäcke som jag provsydde för länge sedan. Tekniken heter Lorne Star.
Lite lila tyger i en hög, som ni ser är det inte många...
En snygg lila Marimekko skål som E önskade sig i julklapp för några år sedan, också den från sin farmor..Samt den lila blomvasen som brukar pryda E fönster så fint, förståss med en vit blomma.
Den lila mattan på golvet har jag visat/bloggat om tidigare. Se äldre inlägg! Den är vävd i tuskaft med vanliga bomullstrasor som inslag.
Slutligen den virkade pläden. Jag virkade den i lite större mormors rutor för några år sedan. E brukar ha den i sitt rum på sin vita korgstol.
Det var mina bidrag:
Visa 7 TURKOSA saker som du tycker om!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, du hade ju det precis som jag, ett helt rum fullt med saker i lämplig färg!!
ha en skön söndag!
Pumlan

Brita sa...

Oj-oj, sju turkosa saker, det blir inte lätt!! Som "tack" för den utmaningen får du en utmaning tillbaks från mig! Kolla in min blogg får du se! :-)

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger