Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Utställning av Quiltqvinnen i Älvsbyn!

Veckan har bjudit på kanonväder här i Norrbotten! Har som vanligt varit och plockat jordgubbar i Mockträsk på deras självplock. Det gör jag varje år så gott att ha under vintern i år var det inte så gott om dem men jag fick ihop så vi klarar oss styckfryser mest för att ha till smothies. I år verkar våra egna trädgårdshallon bli stora och fina. Vissa år är de så maskätna. I lördags var jag förbi och tittade på Doris fina samling av små docksängar. Quiltkvinnorna hade gjort en helg utställning i Doris kyrkrum på Hembyggdsområdet. Perfekt miljö för en kviltutställning. Tycker att Doris skulle visa upp sin enorma docksamling i ett lite större sammanhang! Här hade hon bara med en liten del så klart. Där fanns såklart täcken, dukar, väskor och kuddar i alla färger och former. Vi startade morgonen med att riva och ta hem vår uthyrda husvagn från O-ringen området.
Åkte sedan till Piteå med delar av min familj för att gå en sväng på PDOL vi åt god mat där på området fikade på Ekbergs och såg på folkvimlet, strosade nere vid Kajen och såg på alla fina båtar som  fanns där vid hamnen. Igår cyklade jag och L Bredåkersrundan vi körde södra sidan hade med vind riktigt skönt! Hemfärden efter norra sidan var tyvärr inte lika trevligt motvind och att en del kör som idioter är inte kul!.Vi stannande till på Skäret hos L föräldrar för ett vrålfika. Tygerna på bilden är köpt hos Olssons stuvar för att ha till baksidor i framtiden. Bra att ha! Igår städade vi och plockade ur vår vagn, lite vemodigt känns det nu när den ska säljas. Tänks så mycket roligt vi fått uppleva, fått se så många nya platser. Ibland hoppas jag att ingen vill köpa den. Vi ska lägga ut den på blocket under veckan. Ha de gott så ses vi!

2 kommentarer:

Gunilla sa...

När Rikstäcket hade årsmöte i Luleå, såg jag en del av Doris söta docksängar. Det är något alldeles extra!

Pumlans flitiga fingrar sa...

Oj, vad mycket du hunnit med! Fina grejer de har i Älvsbyn.

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger