Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Symaskins visning i Luleå/Renovering

Ja som ni ser så blev det en Josef Frank tapet vid entren i övriga hallen valde vi en ljus enfärgad. Eftersom jag gillar att mixa gammalt /nytt tycker jag att just den här stilen passar in i vårt hus. Jag är så nöjd!
Det känns faktiskt lite vemodigt att bli av med trägolvet i köket. Men om sagt allt har sin tid L la in det 1985 när vi byggde vårt hus och det har blivit väldigt fult och slitet därför fanns det inget annat att göra. Vi har slipat det för några år sedan och fyllt igen alla springor som tyvärr inte höll så bra..Vi eldar ganska mycket i vedspisen vilket också påverkat golvet i köket/ hall och kök sitter nämligen ihop. Vårt hus har en öppen planlösning därför fick det bli så.
Ja som ni ser bor vi mitt i en bygggarbetsplats. Vi diskar i tvättstugan äter på altan. På måndag kommer golvläggaren. L har stängt av vattnet i köket alla underskåp är borta. Under helgen skall vi försöka sätta tillbaka alla ny målade vita taklister. Mycket mer kan vi inte göra förrän golvet är lagt så vi har det ganska lugnt och skönt i röran.
I tisdag hade vi friluftsdag jag och några kollegor gick med ett gäng elever 1.2 mil..
Efter det passade jag på att åka på Husqvarnas visning i Luleå. Där fanns en representant från södra Sverige som visade olika symaskiner.
Provlappen ovan är ett prov på olika frihandquiltnings sömmar som man fick testa på den nyaste maskinen...
Min privata symaskin är nämligen över 20 år har planer på att byta upp mig till en ny som man i första hand ska kunna frihandsquilta med på ett enkelt sätt..Min nuvaranade är väl inte den bästa...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga tapeter!!
Om ni äter hos oss så duschar vihos er hihi
Från söndag så har vi ju ingen dusch...
Trevlig helg!
Kerstin

Quiltan sa...

Oj, så fint ni kommer att få det när allt är klart.
Ja vem drömmer inte om en ny symaskin ;o)) Här är en till som är i behov av det....
Lycka till önskar Kristina i Arjeplog

Pumlans flitiga fingrar sa...

Det blev ju fräscht i hallen!!
Här är ännu en som drömmer om den ultimata kviltningmaskinen.

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger