Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Mina inköp på Årsmötet i Ö-vik.

Här är "Janome symaskin" är såå sugen på att köpa den?
Tack alla kanonkviltar för en trevlig helg tillsammans i Ö-vik och den fina blomman..
Här är alla mina inköp från helgen i Ö-vik. Visst har jag varit duktig? Lovade mig själv att försöka vara lite sparsam. Är nämligen på väg att köpa en ny symaskin/ men under helgen kom jag på att jag skulle behöva ett större sybord där jag rymmer två maskiner som alltid får stå framme. Funderar antingen på ett hopfällbart sybord i något ljust träslag eller Pastellens sybord se bilden ovan.
Titta vilka läckra tyger Fusklapparna förärade mig med på bussen! Vilken överaskning Tack snälla! Ska ta hjälp av mina Kanon kompisar och få lite tips vad jag kan göra av dessa tyger. Dom kräver nämligen att jag visar upp mitt färdiga alster någon gång på " Visa och berätta" vilket jag lovat dem...
Julen närmar sig med storm steg. Jag och Gerd gick en Pop in kurs på söndag fm där vi tillverkade var sin pumla med proffsig handledning. Vi bestämde oss redan på fredag att det där ville vi prova det såg så himla kul ut. Det var det också "Super kul". Det tillverkades pumlor i alla tänkbara färger en del gjorde svarta och silvriga pumlor verkligen trendigt. Nu är tanken att vi ska pyssla lite i vår quiltgrupp innan jul. Jag ska beställa material till mina kanonvänner i lite olika färger och fixa allt det övriga som behövs. Avslöjar inget ännu det får bli en överaskning.
Här är en del av mina prov rutor som jag sydde på kursen med Mikael Svensson. Jag ska lära ut någon av teknikerna lägre fram. Nu ser vi fram emot nästa kurs som blir i mars på Sunderby folkhögskola. Det är såå roligt när Rikstäcket satsar lite här uppe och att inte alla kurser läggs i södra Sverige.

1 kommentarer:

Pumlans flitiga fingrar sa...

Nu blir jag ju jätteglad, hoppas ni klurar på att vi ska göra pumlor vi också. Det passar ju till en pumla som mig! Julpyssel är alltid skoj.
Fina grejer du gjort på kursen, ska bli roligt att få lite input av dig!

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger