Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Fort var den helgen över!

I helgen har jag försökt kurera min onda rygg. Tror jag sträckte mig på jobbet när jag gjorde en felaktig rörelse eller så suttit i kall bil. Vet inte kan bara spekulera men efter en veckas ont så börjar jag nu känna en vändning. Vilket känns helt underbart! Har bara orkat jobba sen har jag legat antingen på värme dyna eller suttit i varmt bad med massage. Oj, så skönt det varit! Smärtan har lättat enormt om än bara för stunden. Har också mellan varven halvlegat i soffan och stickat på ett par vantar från boken jag fick av tomten. Vad passade bättre än att få använda mitt färgade garn från kursen på Kronan. Har också bakat lite matbröd två olika sorter/dag. Bra med enkla och snabba recept. Det gillar jag skarpt. Nu ska vi väl ha matbröd en tid framöver. Ibland blir jag så less på köpes.

1 kommentarer:

Birgitta sa...

Ont i ryggen känns inte bra. Det är lätt att få om man blir kall och fryser. Hoppas det blir bra snart. Ska bli roligt att se dina fina vantar sedan.
Krya på dej.
Kram Birgitta

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger