Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Vävträff /Treehotel i Harads

Oj, vad fort veckorna går fort! Förra lördagen 14/5 var jag till Harads med Norrbottenskretsen av Riksföreningen för handvävning. Vi var ca 30 personer som kom från Kiruna i norr. Vi började dagen med en träff i Harads hembygsgård för att sedan fortsätta, en rundvandring i Harads vävstuga samt det sedvanliga och mest uppskattade Temat "Visa och Berätta". Ni ser några bilder från alster som medlemmarna tillverkat. Vi avslutade sedan dagen med en god lunch på Brittas pensionat och en visning av spännande Treehotel där en natt för två personer liggger runt 3000 kronor. En mycket givande dag!

1 kommentarer:

Birgitta sa...

Vilken bra tillslutning på er träff. Roligt att du visar lite vävning också. Vi är ju med i samma förening fast på olika håll i vårt land. Vi kanske träffas nån gång, vem vet.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger