Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Nolia 2012

 Här kan ni se de inköp jag gjorde under vår utflykt till Luleå. Tygerna från Quilterian och är tänkt att användas till täcket på nedersta bilden. Halskragen från "Ostickat" en mysig garn butik på Porsön. Jackan  från vår nya klädaffär i vår galleria Enter. Höstens färg! Passade mig perfekt!
Nu är jag lycklig ägare till en alldeles egen lampa passade på att  köpta den på Nolia i Pastellens monter eftersom de har en enormt stor sortering många fina lampor att välja bland. Det blev den vita ni ser på sybordet bakom svarta symskin! Pasade också på att frihandsquilta på den nya demo modellen i Berninas monter! Men jag väntar nog på nyaste modellen som kommer i september den har nämligen större yta vid friarmen. Inte dumt allas tål att fundera på!
Här kan ni se mitt alldeles egna Kaffe Fasett täcke tygerna till toppen är inköpta  i en mysig lite Quilt butik i utkanten av London. Har kompletterat med det prickade tyget till ramen på Quilterian. Fyrkanten längs upp till höger är sydda av scrap tyger från fram toppen. Ska bygga på med fler snygga Kaffe Fasett tyger till baksidan. Sedan återstår bara att lägga mellan en tunn bomullsvadd även den köpt från Qulterian. Tråden ni ser på bilden längst upp till höger/ hittade jag i Pastellens monter.Ska användas till att Quilta ihop täcket ifall jag gör det själv. Ibland blir jag så sugen att skicka iväg det för maskin Quiltning! Ska fundera på saken! Kolla vad våra hallon växer! Alltså nu måste jag ut och plocka symaskinen får vila !

1 kommentarer:

Pumlans flitiga fingrar sa...

Ja, det var fina fynd! Snygg jacka du hittat också. Ja, imorgon börjar jobbet igen, nu blir det mindre sytid.
Jag har kollat efter blåbär och vildhallon, men de behöver nog någon dag till på sig.

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger