Min blogg handlar om mina fritidsintressen. Det som ligger mig varmt om hjärtat är quilt/lappteknik. Gillar att resa och se mig om i världen. En annan passion är inredning/design. Tycker det är såå fint att mixa gammalt/nytt.Inköp på Quilterian!

Igår åkte jag en sväng till Quilterian för att komplettera mitt tygförråd. Även fast man har så himla mycket olika tyger så är det alltid något som fattas. Visst är det väl märkligt! Behövde ett kant tyg till min Quilt som jag just fått tillbaka från Bussler Bussler. Hon har maskin quiltat den så himla fint. Nu återstår endast att göra en snygg avslutnings kant.
Håller även på att sy ett Pytte täcke till vår stora Quilt utställning som vi ska ha på Försvarsmuseet under sommaren. Saknade ett rosa randigt tyg till bården. Fastnade för ett som Brita just packat upp! Håll i er Brita hade även ett väsk mönster som jag suktat länge efter/ alla tyger och handtag har legat i fler månader kanske år. Nu ska det ske! Alltid kul med en ny sommarväska. Hoppas någon i min grupp vill sy med mig! Det vore trevligt!
Nu ska jag dricka kaffe! Kvällen ska jag tillbringa i mitt syrum! Min man jobbar natt hela helgen. Ha de gott alla som läser min blogg!1 kommentarer:

Pumlans flitiga fingrar sa...

Färgglatt! Vad spännande att se kvilten färdig!
Jag börjar lite smått längta efter att sy en ny vår/sommarväska. Men jag tycker tiden inte räcker för mig heller! Var tar den vägen??

Copyright @ Skaparglädje | Floral Day theme designed by SimplyWP | Bloggerized by GirlyBlogger